Posted on |


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pandoratrail 2.0 in omgeving van Ruinen.

20 oktober 2018 / 17:00

Kijk op pandoratrail2.nl voor alle info!

De Pandoratrail 2.0 van vorig jaar was met zestien groepen een succes en in oktober is het tijd voor een tweede editie! Ben jij klaar voor een nachtelijke tocht van 17 tot 20 kilometer?

Scoutinggroep FA Stahl zet ook dit jaar de tocht uit, in de omgeving van Ruinen. Wie weet welke spannende momenten er dit jaar weer in de tocht zitten: het blijft een verrassing! De feedback uit de vorige editie is meegenomen en zo goed mogelijk verbeterd. De organisatie hoopt op net zoveel enthousiasme als in 2017.

SPELREGELS

Hetzelfde als vorig jaar. Je groep bestaat uit maximaal 8 mensen. Deelnemers onder de 13 jaar moeten een handtekening van hun ouders/voogd laten zien bij de inschrijving. Een nachtwandeling kan toch voor de nodige spanning zorgen. Voor groepen met mensen onder de 18 jaar geldt dat er minstens twee volwassenen meelopen.

Een klein deel van het inschrijvingsgeld gaat naar de boswachterij van het gebied dat de tocht doorkruist. Dit om tochten als deze in het gebied mogelijk te maken, ook in de toekomst.

INSCHRIJVEN

Houd de website pandoratrail2.nl goed in de gaten. Daar vind je alles wat je moet weten en kun je je te zijner tijd ook inschrijven.

Gegevens

Datum:
20 oktober 2018
Tijd:
17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://pandoratrail2.nl 

Kom langs, beleef mee of doe mee iedereen is uitgenodigd kom ook.