Slotevent 22 juni Wilhelminapark

Posted on 19, jun 2014 |


Zet het vast met hoofdletters in uw agenda. De middag van zondag 22 juni as..

Wat houdt deze middag nu ongeveer in:
Het wordt een mooie slotdag waar alle favoriete 9 Bijbelverhalen een plek zullen krijgen en uiteindelijk het ‘mooiste Bijbelverhaal volgens de inwoners van Meppel’ gepresenteerd zal worden op het hoofdpodium. Naast dit Bijbelverhaal zal deze middag vooral ontmoeting, binding en gezelligheid centraal staan.
Het event wordt gehouden in het Wilhelmina-Park in Meppel, waar we zo’n 1500-2000 mensen verwachten. Het hele park kunt u dan doorlopen en beleven door de verhalen heen. Ook voor de kinderen is er volop wat te doen. Voor elk wat wils, jong en oud.
Er wordt koffie, thee en ranja geschonken. Ook zijn er voor de ‘oudere mensen’ wat stoelen aanwezig. Wel staat de uitstraling van een ongedwongen en zelfvoorzienend picknick centraal. Als u wilt zitten moet u een eigen stoel of kleedje meenemen. Het zou fijn zijn als zoveel mogelijk mensen lopend of op de fiets komen i.v.m. parkeren. Mocht dit nu niet lukken dan kunt u de auto bij het centraal station parkeren.
Op het podium worden er door kinderen/jeugd ook de verhalen door de kerken op hun eigen manier uitgebeeld, waarvan u ook vast zult genieten.
Niemand minder dan ‘De Zandtovenaar’ (Gert van de Vijver) zal zijn medewerking verlenen aan dit bijzondere evenement.
Ook is er speciaal voor dit event een éénmalig prachtig gelegenheidskoor en gelegenheidsband samen gesteld uit de deelnemende kerken. Aan het eind van de middag wordt het verhaal nr. 1 bekend gemaakt in een gezamenlijke bijeenkomst bij het hoofdpodium.

De opening is om 13.30 uur op het podium en tussen 13.45 en 16.15 is er van alles te doen in het park. Er zijn ook een kinder en jeugdveld en een gebedstent aanwezig. De grote onthulling van het nr. 1 Bijbelverhaal op het hoofdpodium wordt geleid door Cees Hanemaayer en begint om 16.30 uur tot 17.45 uur.

Deze middag mag u echt niet missen!
Wij hopen u dan ook te mogen begroeten.